Exodus bij grote Amerikaanse banken

Huffington Post, Op de hoofdkantoren van de allergrootste banken wordt nog steeds stoer gedaan en alsof er niets aan de hand is, maar klanten van die hun rekening opzeggen weten wel beter. Zelfs al heb je maar een beperkt saldo op je rekening, dan nog word je uitgenodigd voor een exitgesprek, want bankmanagers van filialen weten niet in welke bochten ze zich moeten wringen om hun klanten te behouden.
De grafiek hieronder vertelt in feite het hele verhaal, voor 2009 en 2010 gebaseerd op de werkelijke cijfers, voor 2011 op basis van de cijfers van het eerste half jaar.  Op een andere manier gezegd: de grote banken hebben in drie jaar 22% van hun klanten zien verdwijnen naar kleinere banken. Lees het hele artikel hier

Advertentie

Een Reactie op “Exodus bij grote Amerikaanse banken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.