Over

Deze site is een initiatief van Hanneke van Veen & Rob van Eeden.
In hun directe omgeving merkten ze dat veel mensen wel ´willen´ veranderen van (spaar)bank, maar het toch niet altijd doen. Om de een of andere reden wordt er enorm tegenop gezien. Daar moest wat aan gedaan worden.
In de jaren negentig werden Hanneke en haar man Rob bekend als uitgevers van de Vrekkenkrant en bestsellers, waaronder Hoe word ik een echte vrek? en Je geld of je levenop weg naar financiële onafhankelijkheid. Hun initiatief is in 2002 overgenomen door de stichting Zuinigheid met Stijl en het tweemaandelijks verschijnende magazine GENOEG.

Hanneke van Veen is momenteel, samen met Barbara de Haan en Michael van Eeden, beheerder van de www.vanspaarbankveranderen.nl, SparenpaginaDuurzaam Sparenpagina en de Banksparenpagina.
Als vrijwilliger was Hanneke tot voor kort actief bij de Voedselbank Haaglanden. Daarover, en over andere zaken, publiceert ze op haar weblog: hannekevanveen.wordpress.com, waarvan een deel in boekvorm verscheen onder de titel Het kan alleen maar beter worden, en andere opbeurende verhalen.
Rob van Eeden was tot voor kort actief binnen Netwerk-partners. Hij publiceert geregeld op zijn weblog: robvaneeden.wordpress.com. Van zijn boek Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt uit 2006 zijn meer dan 50.000 ex verkocht. In februari 2009 verscheen: Netwerken, zo eenvoudig is het (niet), waarvan inmiddels vijf drukken verschenen.

Van half januari 2011 t/m februari 2013 schreven Hanneke & Rob een wekelijkse column voor de website van Tros Radar, over alles wat met geld te maken heeft.

Hun laatst verschenen boek is: Sparen voor later en nu!

2 Reacties op “Over

  1. Beste Hanneke en Rob,

    Jullie doen fantastische werk met het onder druk zetten van de arrogante maatpakdragende graaiers van het bankwezen.

    Shapo!

  2. Prima inintiatief om eindelijk gezamelijk op te treden tegen de arrogantie van de grootbanken met ING voorop. Komop mensen nu allemaal wegtrekken dat spaargeld bij die bonus-banken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s