Contact

Deze site is het initiatief van Hanneke van Veen & Rob van Eeden. In de hoop dat velen zich hierbij zullen aansluiten, hun ervaringen willen delen.

We nodigen dan ook iedereen uit bijdragen te leveren. Dat kan door reacties te schrijven op bestaande artikelen, of door teksten naar ons te sturen, die dan gepubliceerd kunnen worden.
Mail daarvoor naar robvaneeden@gmail.com

Advertentie

13 Reacties op “Contact

 1. Geweldig initiatief, maar doe alsjeblieft iets aan de kleurstelling op de site. Met die donkerblauwe achtergrond is de tekst bijna niet te lezen. Donkerrood voor de links werkt ook niet zo.

  • Toevallig lees ik hier een reactie t.a.v. de leesbaarheid van uw teksten. Zwart of zelfs oranje op een blauwe ondergrond. Ik kan het absoluut niet lezen en ben er na verwoede pogingen maar mee gestopt. Wie verzint zoiets???
   Wil van Egdom

 2. Zolang Boele Staal, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), nog steeds in functie is heeft het n.m.m. geen zin om van bank te veranderen. Deze arrogante kwast die nog steeds het exorbitante beloningenbeleid bij de banken propageert zal dan toch eerst moeten verdwijnen. Vindt kennelijk als voorzitter dat hij pal moet staan achter het staande beleid dat tot de kredietcrises heeft geleid. De banken moeten pal staan voor de consumentenbelangen en zich niet wereldvreemd verrijken.

  • Waarom zoveel moeite met beloningsbeleid topmanagers van banken ?
   Denk eens aan de exorbitante dus belachelijke bedragen die aan topsporters, fimsterren etc. worden uitbetaald. Ook die hebben een zekere voorbeeld- en maatschappelijke functie, maar incasseren hun “verdiende”geld schijnbaar moeiteloos en kritiekloos. Als je in het bedrijfsleven topmensen wilt, zal je net als in de sport en amusentswereld daar goed voor moeten betalen. Voor alle sectoren is overigens volledige garantie op succes op voorhand niet verzekerd.

 3. Moeten we voor veilige beleggingen niet ook verder kijken dan de Euro zone? De grootste bedreigingen voor de economie (o.a. de hoogte van de Amerikaanse staatsschuld en het opkopen van de mijnen voor zeldzame metalen door de Chinezen) treffen welliswaar niet rechtstreeks de euro, maar de waarde zal er toch zeer door kunnen dalen.

 4. Goed initiatief. Wij zijn zelf net overgestapt van ING naar TRIODOS-bank. Met de overstapservice was dat een fluitje van een cent.
  Waarom maken jullie geen melding van de TRIODOS-bank op jullie site?

  Vriendelijke groet,
  Jan la Crois

 5. Wat een stelletje (*) zijn jullie toch ook. De Rabo is echt de beste man. Dat weet toch iedereen.

  (*) Afwijkende mening, prima, maar scheldwoorden e.d. worden verwijderd.
  RvE

 6. Wilde mijn spaarrekening verhuizen maar kom niet door het formulier heen op de website van ASN.

  Als een website een afspiegeling is van de organisatie heb ik mijn vertrouwen in een gemakkelijke en open bedrijf met “Heldere producten, een prima, eerlijk verdiende rente en goede service” een beetje verloren.

 7. als het nu gaat zoals het ook bij de D S B is gegaan met die stinkende vis(zalm),daar had hij ook geen schuld aan zo zegde hij ,maar frappant en hoop dat het ook nu weer zo met hem gaat met dat flipperen van hem ,het is veel werk en dat weten die witte boorde criminelen om over te stappen naar een bank die nog wel klant vriendelijk is ,maar ik hoor het graag, alles gaat tegenwoordig met automatische over en af schrijving zelfs mijn pensioen geld ,en waar ze ook al van pikken

 8. Er moet een systeem komen waarmee iedereen zelf zijn eigen bank kan zijn. Bitcoin is een heel aardig begin in de goede richting. In combinatie met degelijke en eerlijke financiële educatie is dit dé manier om onze eigen macht terug te pakken. Zo worden banken als middle men overbodig en kunnen we zonder bank. Zo is er ook geen kans meer op machtsmisbruik wat helaas een onuitroeibare menselijke eigenschap blijkt te zijn!

 9. Pingback: ‘Hier maak je mee dat banken veranderen’ | verhuis je geld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.