First Direct, voorbeeld van een nieuwe bank?

In Engeland heeft zich een nieuwe bank gepresenteerd, die precies laat zien wat klanten (via Twitter, Facebook etc.) ervan vinden en dat prominent op de eigen site tonen, evenals ervaringen met de bank die je direct kunt intikken op de site. First Direct heet die bank, onderdeel van HSBC.
En… het is een bank met garantie. Je krijgt 100 pond bij aanmelding, en als je niet tevreden bent, krijg je 200 pond. Een uitgebreide beschrijving is te vinden op de site van New Flame, waar meer interessants te vinden is over nieuwe vormen van financiële dienstverlening.

Advertentie

Een Reactie op “First Direct, voorbeeld van een nieuwe bank?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.