Even voorstellen: Anneke Ranzato

Enige tijd geleden deden Hanneke en ik een oproep voor een nieuwe (hoofd)redacteur van deze site. Daarop kwam geen enkele reactie, tot… we een e-mail kregen van Anneke Ranzato, die aangaf enthousiast te zijn de redactie van deze site over te nemen. Inmiddels is uitgebreid met haar kennis gemaakt. We zien in Anneke een prima opvolger, met zeer goede achtergrondkennis van de banken- en geldwereld, en met haar hart op de juiste plaats.

Anneke heeft zo’n twintig jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Het meest als financieel adviseur voor particulieren. Haar hart heeft daarbij altijd gelegen in het adviserende, maar niet in het commerciële aspect ervan.
In augustus 2007 besloot ze haar kennis van geldzaken op een andere manier te gaan gebruiken. Ze startte haar eigen bedrijf: GeldKennis. Daarin ontplooit ze activiteiten om die kennis over te dragen aan anderen, als freelance schrijfster en docente.

Met ingang van vandaag zullen geregeld bijdragen van Anneke verschijnen op deze site. Op de achtergrond blijven Hanneke en ik (voorlopig nog) betrokken en zullen – wellicht af en toe – ook nog publiceren.

Advertentie

4 Reacties op “Even voorstellen: Anneke Ranzato

 1. Ik ben blij dat jullie een goede opvolgster hebben kunnen vinden,en ik wens haar dan ook veel succes met haar nieuwe werkzaamheden,

 2. Anneke,
  Welkom en proficiat dat je deze “klus” op je wilt nemen !
  Succes toegewenst !

  Hanneke en Rob,
  Geniet van de extra “vrije” tijd, die jullie nu anders zullen gaan indelen.

  Groetjes van die Frans

 3. Welkom Anneke, veel succes, en hoop heel veel te lezen van je reacties: verhuis je geld, want ik heb eerst met DSB te maken gehad, en nu met SNS. Dus hoop op veel tips. gr. joke van oord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.