Ook maar even voorstellen

Ja, daar ben ik dan, nieuwe redacteur voor Verhuisjegeld.nl. Rob heeft me al wat voorgesteld, waarvoor dank – en zeker ook dank voor de succeswensen van jullie als bezoekers. Leuk!

Ik ben natuurlijk geen Hanneke (al scheelt het maar één letter) en zéker geen Rob. Voorlopig kan ik niet tippen aan deze goeroes, dat pretendeer ik ook zeker niet. Ik vind het daarom alleen maar een eer dat zij mij hebben ‘uitverkoren’ (al was ik de enige die zich aanbood) om dit kindje verder groot te brengen.

Mijn plan is om jullie met enige regelmaat te trakteren op berichten over banken. Over de foute dingen die daar helaas maar steeds gebeuren – waar we nog lang niet vanaf zijn, vrees ik.

Zien, horen of lezen jullie dingen over banken waarvan je denkt: dat moet het wereldwijde web op? Laat me ze zeker weten, zodat we ze met iedereen kunnen delen. Voor nu: tot snel…

Advertentie

4 Reacties op “Ook maar even voorstellen

  1. Hallo Anneke, fijn dat je dit wilde voortzetten en we hopen nog veel van je te horen want er is veel mis in bankenland , en hiermee trap ik sowieso al een open deur in .
    Graag zou ik voorzover men dit nog niet gedaan heeft de actuele site http://www.stopdebanken .nl onder de aandacht willen brengen . en ik raad een ieder aan die belangen die iedere consument aangaan w.o. de verhoging van de opslagrente ( nee dat is niet wat je denkt , dat managers meer opslag krijgen ) maar het komt er wel op neer .
    Op die site kun je je aanmelden (kostenloos) en o.m. de enquete invullen , ook word je uitgenodigd op de vergadering die voor iedereeen vrij toegankelijk is op 14 mei 19.30 in de “Witte Bergen“ aan de A1 bij Baarn .

  2. Hai Ai Anneke, Van harte deel ik de positieve reacties van andere mensen voor de sprong die je gemaakt hebt.
    Tegelijkertijd vind ik het jammer dat je jezelf hebt afgezwakt, en vergeleken met Rob en Hanneke. Pijnlijk, en het kan zomaar de indruk achterlaten in het (onbewuste) bewustzijn van sommige mensen, dat jij “minder” zou zijn dan Rob en Hanneke in jullie vakgebied. Ik heb jou net zo hoog in het vaandel als een ieder, en dank en bewonder je dat je deze verantwoordelijkheid op je durft te nemen.
    Lieve groet van Myriam Dorsman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.