Als je geld leent bij de bank … NU met korting

In het boek ‘Hanneke de Vries leent geld bij de bank’, legt econoom Ad Broere uit wat er gebeurt wanneer het even tegen zit. Motto: als we weten wat er speelt bij de banken, kunnen we machtsmisbruik voorkomen.

De auteur heeft tientallen jaren ervaring in het bedrijfsleven, bij banken en in het onderwijs. Tegenwoordig adviseert hij ondernemers bij het voorleggen van hun plannen aan de bank. Sinds 2007 (dus al voordat de crisis ontstond) publiceert hij over de maatschappelijke effecten van de handelwijze van banken. Beluister een interview met hem voor het programma Twee dingen op NPO Radio 1. Hier staat zijn blog en hier een interview bij het Humanistisch Verbond.

Politieke agenda

Eerdere boeken van Broere zijn: ‘Een Menselijke Economie’ (2009), ‘Ending the Global Casino’ (2010) en de bestseller ‘Geld komt uit het Niets’ (2012). Daarnaast is hij een van de initiatiefnemers van het burgerinitiatief van Ons Geld, dat door 115.000 burgers is ondertekend (zie ook het eerdere bericht) . Op 2 juli werd het initiatief ontvankelijk verklaard door de Tweede Kamer zodat de relatie tussen geld, rente, geldschepping en banken op de politieke agenda komt.

KortingHanneke de Vries leent geld, boek Ad Broere

Het boek verschijnt officieel op 22 september en is nu met korting verkrijgbaar via de website van Want2know.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.