Nieuws van Move Your Money

Iedereen kan ik van harte aanraden om zich (net als op onze berichten) te abonneren op nieuws van het Amerikaanse Move Your Money. Dat kan heel eenvoudig door je te abonneren via de site www.moveyourmoneyproject.org. In de rechter kolom vul je je e-mailadres in, that’s all.

Iets lager in die rechter kolom vindt je de rubriek News, altijd goed om in de gaten te houden, met interessante nieuwe ontwikkelingen op het Amerikaanse Verhuis-je-geld-front.
Zoals het bericht over de ‘schatkistbewaarder van de staat Massachusetts die 100 miljoen dollar van de grote banken wil overboeken naar kleinere lokale banken, om zo het regionale midden- en kleinbedrijf beter te stimuleren. Volgens hem dé weg om de Amerikaanse economie weer op gang te brengen.

In Nederland zouden lokale en provinciale overheden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Haal je geld weg bij de grote banken en breng het onder bij banken die meer oog hebben voor jullie eigen regionale en lokale belangen, en voor een duurzame ontwikkeling van de economie, die in Nederland ook nog steeds in het slop zit.

Grappig om te zien dat in de rubriek News van Move Your Money ook de ING-bonusaffaire wordt gemeld.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.