4 Reacties op “99% SPRING

  1. Oh die (Pra)Haagse Lente komt er zeker het is alleen een kwestie van tijd voordat bij iedere burger het besef doordringt dat hij X op X jaar in jaar uit , genaaid wordt door Den Haag ! Het legioen van de zakkenvullers moet voorgoed het zwijgen worden opgelegd . Kijk naar die oh zo zielige verhalen van Henk Kamp over dat pensioen van die ouderen ook zij worden uitgeknepen niets en niemand wordt daarbij ontzien , of toch…ja zeker alweer blijven de rijken buiten schot ! Bezuinigingsmaatregel 1 die hypotheekrente aftrek voor huizen vanaf € 700.000,= gelijk afpakken !

  2. Ik heb ‘De Prooi’ van het Nationale Toneel gezien. In Wageningen. Als moneybusiness je interesseert is het -bijna- verplichte kost. Jammer van de complicerende (geen tikfout) inleiding door een wazige dame die beweerde dat na afloop van de voorstelling onze mening over bankiers bijgesteld zou zijn. Het waren geen leeghoofdige bonusjagers. Het waren mensen van vlees en bloed die een paar menselijke foutjes maakten.
    Helaas voor die aardige mevrouw…

  3. Het interesseert ze in Den Haag geen fuck hoe het reilt en zeilt met het stemvee. Dus met ons. Als ze maar warmpjes op het plusche kunnen blijven zitten. Met de navenante revenuen. De grote bedrijven de Shell, Wooncorporaties, Banken, Hedgefondsen, Electriciteitsbedrijven.. enz.enz. doen lustig mee. He allerergst was natuurlijk zo’n 10 jaar geleden de convertie van gulden naar Euro. Vooral de pensionados (ikke ook!!) zijn stevig in het pak genaaid. Over de duim gemeten hebben we wel 20% – zo niet meer – aan koopwaarde ingeboet. Dank aan de mannetjes Zalm en Duisenberg. We hebben ons laten naaien door Duitsland. De gulden verkwanseld. Ik woon in Amsterdam en zie om me heen de armoede overal met rasse schreden naderen. het gaat helemaal fout…

  4. Ja mensen alleen praten en reageren helpt niet,misschien dat we zachtjes aan rijp worden om eens op die mensen te stemmen die werkelijk hier iets gaan doen.
    De meeste zeggen ze zijn toch allemaal hetzelfde,kijk dan eerst naar hun programma,en stem dan op juiste mensen.Zodat je ze hierop kunt aanspreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.