100.000 keer bezocht

Veel belangstelling voor nieuwe ‘overstap-sites’
De onlangs gelanceerde sites Verhuis je geld! en www.vanbetaalrekeningveranderen.nl trekken veel belangstelling, in de pers, op internet, maar vooral van bezoekers. Verhuis je geld! werd sinds de oprichting (eind maart) meer dan 100.000 keer bezocht. Het populairste aritikel op deze site is ontegenzeggelijk: Rapportcijfers voor 15 Nederlandse spaarbanken en het onderzoek waarop deze cijfers gebaseerd zijn. Lees daarvoor de PDF-file Rapportcijfers 15 Nederlandse spaarbanken.

www.vanbetaalrekeningveranderen.nl trok sinds de start, anderhalve maand geleden, inmiddels meer dan 13.500 bezoekers. Populair is vooral de sub-pagina, waar betaalrekeningen met rente worden vergeleken.
Heeft u ervaring met (helemaal) overstappen naar een andere bank? Dan horen we dit graag van u. Voor veel mensen blijkt het nog steeds een hele stap, misschien helpt uw verhaal iemand over de streep.

Advertentie

Een Reactie op “100.000 keer bezocht

 1. Dat er veel overstappers zijn geweest die van bank zijn veranderd was echt nodig om de tendens van veel banken te veranderen . Hadden ze voorheen nog betaalpakketten zonder ook maar enige vorm van creditrente op je betaalrekening , nu komen ze schoorvoetend over de brug zoals SNS al doet , maar m.i. vind ik dit niet ver genoeg gaan als je daar tegen af zet de kosten van zo`n betaalpakket !
  Alleen Argenta Belgie berekent totaal geen kosten maar daarentegen wel creditrente !
  Dit zouden we in NL ook kunnen afdwingen door massaal je geld de verhuizen naar
  banken die dit wel aanbieden ! Er is een stap in de goede richting maar als ik u was

  PS wat een slechte reaktie intake kader

  zou ik die stappen verder uitbreiden tot het gewenste resultaat bij alle NL grootbanken zo zijn doorgevoerd dat er totaal geen kosten worden doorberekend voor het hebben van een niet-zakelijke betaalrekening
  e richting maar als ik u was zou ik die stappen uitbreiden tot het gewenste resukltaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.