Rijken houden tot 32 biljoen $ verborgen

Dat blijkt uit een onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Tax Justice Group. De gegevens zijn zondag exclusief verstrekt aan The Observer. Het gaat in de studie om financiële activa, waarbij niet-financiële activa zoals vastgoed en goud niet worden meegerekend. James Henry, voormalig hoofdeconoom bij consultancybureau McKinsey, voerde de studie uit op basis van gegevens van het IMF, de Verenigde Naties, de Wereldbank en centrale banken. LEES VERDER.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.