Nu wordt het echt grappig…

Een voormalige bestuurder van de Britse bank Lloyds, Jesscia Harper, hoofd veiligheid en fraudebestrijding bij de afdeling online bankieren, heeft dinsdag toegegeven tussen 2007 en 2011 voor ruim 2,4 miljoen pond (drie miljoen euro) fraude te hebben gepleegd. Ze gaf dinsdag voor een Engelse rechter toe neprekeningen te hebben verstuurd aan de bank om zo geld te verdienen. In september volgt de uitspraak van de rechter.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.