Eerlijk is eerlijk, niet alleen de banken…

amarantisBij de banken is het nog steeds (of weer, het is maar hoe je het wilt zien) bar en boos, er worden weer woekerwinsten behaald. Maar inmiddels vraag je je af in welke sector dat niet het geval is. Woningbouw, goede doelen, zorg. En nu weer de onderwijswereld: fraude, zelfverrijking. Lees verder

Advertentie

Een Reactie op “Eerlijk is eerlijk, niet alleen de banken…

  1. klopt allemaal, is een grote beestenbende van profiteurs en aanverwante artikelen.Maar wat dacht U van al die medische smeerlapperij (als Jansen Steur) die door hun collega.corbal-genoten in velerlei echelons hun gang konden en kunnen gaan.Om door vrijwel alle diciplines die het keuracademischgeschoold corps op de been gehouden te worden tot ver over die overschrijdingsgrens?Justitiie, rechters, die elkander dus ook hen vrij spreken daar waar kan?!Een groot pot nat! Wanneer komt de grote meute der degelijke fatsoenlijke Nederlanders in opstand tegen al dit ongerei van politici die ook hun deuntje meezingen in dat koor van ongerechtigheid?Wij zouden een soort fluwele revolutie moeten entameren teneinde een eind te maken aan al dat addergebroed…De galg of in ieder geval op water en brood dienen al deze onfatsoenlijken te verkrijgen, niet door volkomen corrupte rechters of andere neringdoenden op dit vlak van onrechtmatigheid, onrechtvaardigheid, ongerechtigheid, een niets ontziend ontvlooien van al hun aardse bezittingen zou hun deel moeten zijn…Wanneer staan wij nu eindelijk eens op???????????…………………………………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.