NU of nooit?

Kompas -uitsnede.jpgHet zijn spannende tijden voor Verhuis je geld! De site verkeert in een overgangsfase die aanleiding geeft tot nieuwe wegen en nieuwe kansen. In oktober vroegen we de mening van abonnees en dat doen we nu weer.

Nieuwe media

Terwijl het aantal abonnees evenals het bezoek aan de site ligt daalt, nadert voor oprichters Hanneke van Veen en Rob van Eeden het moment om afscheid te nemen. Dit is door hen begin februari aangekondigd. Daarnaast rijst de of het nodig is aan te sluiten bij nieuwe media, zoals Twitter, Facebook, Linkedin en misschien wel YouTube.

Actualiteit

Enerzijds is de behoefte aan de geboden informatie groter dan ooit, gezien de actualiteit en de uitslag van de peiling van oktober. Tegelijk tonen de bezoekcijfers een ander beeld en ook dat is te begrijpen. Er is al zo veel ellende die ook nog overal breed wordt uitgemeten.

Waarheen?

Waar gaat het heen? Geef je mening door hieronder commentaar te geven.Wat moet er aan de inhoud of de uitstraling van de site veranderen om de opgaande lijn te hervinden?

Andere mogelijkheden om te reageren:

Beeld poll Toekomst van VjG

Geef eerlijk je mening in de peiling.

Advertentie

4 Reacties op “NU of nooit?

 1. Een paar gedachten over de functie en toekomst van Verhuis Je Geld.
  1 Dat de belangstelling voor de site wat afneemt, kan ermee te maken hebben dat veel belanghebbenden al zijn overgestapt of het toch te veel gedoe vinden en het voor zich uit hebben geschoven of er stiekem toch maar van hebben afgezien. Voor de laatsten zou het goed kunnen zijn als er op de site regelmatig boodschappen worden gepubliceerd met bijvoorbeeld ‘succesfactoren’.
  2 Zelf was ik al overgestapt toen ik jullie site ontdekte. Ik gebruik jullie informatie vooral om anderen te stimuleren, maar ik loop ook op tegen de bezwaren onder punt 1.
  3 Meer de klemtoon leggen op sparen zou kunnen helpen.
  4 En wat mij zelf erg interesseert: de gang van zaken met de pensioenen en het beleggingsbeleid van de pensioenfondsen. Inderdaad: mogen ze beleggen in bijvoorbeeld tabaksfabrikanten, in autoproducenten?

  • Hallo Constant, Dank voor je reactie. Je noemt aspecten waar ik inderdaad wel eens over nagedacht heb. Het is er nog niet van gekomen om ze uit te voeren, mede omdat ik niet wil gaan concurreren met andere websites die soortgelijke intenties hebben (Van spaarbank veranderen). Ik zou het wel leuk vinden om jou een keer te interviewen om jouw overstapverhaal te brengen, als dat oké voor je is. Ik sluit trouwens niet uit dat we elkaar wel eens professioneel gesproken hebben, maar dat terzijde 🙂

 2. Mijn overstap van ING naar Triodos dateert al van 2008, vlak voordat ik emigreerde naar Brazilië. Ik herinner mij er eigenlijk nog alleen van dat het gemakkelijker ging dan ik had verwacht. En ik herinner me ook nog dat in verband met de emigratie de ING heel moeilijk deed en de Triodos er geen enkel probleem van maakte.
  Veel meer heb ik er niet meer over te vertellen. Ik ben nog steeds blij dat ik de overstap heb gemaakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.