Het einde van Wallstreet (zoals we het nu kennen)

foto: Howard Schatz

NYMag plaatste op 5 februari 2012 een zeer interessant artikel van Gabriel Sherman, waarin duidelijk wordt dat er veel veranderingen op Wall Street aan de hand zijn. En dat de inmiddels doorgevoerde hervormingen meer effect hebben dan menigeen denkt. Wall Street, wie wil daar nog werken? Lees hier het hele artikel.

Advertentie

3 Reacties op “Het einde van Wallstreet (zoals we het nu kennen)

 1. Zwartkijker, <overige scheldwoorden verwijderd, RvE). Heb je niets beter te doen? De financiële markten zijn gebaat bij rust en vertrouwen. Wat is uw belang om zo negatief over marktpartijen te schrijven. Toch niet een eigen financieel voordeel?

  • Rust en vertrouwen zegt u , U bedoelt natuurlijk te zeggen dat ze het liefst de hele oorzaak van die bankencrisis zo in de de ijskast willen plaatsen !
   Maar wat juist zo asociaal is , dat wij burgers op de hypotheekmarkt de kous op de kop krijgen ! en dan niet van die zielige praatjes als : U als koper was er destijds toch zelf ook bij toen die hypotheekvorm door de bank werd geopperd .
   Nee de bank had zijn eigen zorgplicht verzaakt en probeert hier nu mooi weer te spelen !
   Vooral met nwe slogans proberen de grootbanken hun klantjes weer in te palmen !
   Maar daar passen wij burgers voor !
   En last but not least zijn het de banktoppertjes die op eigen financieel gewin uit zijn !
   Hun les hebben ze nog steeds niet geleerd .

  • Kom kom, meneer, niet zo’n taal uitslaan. Dit is een link naar een zeer gedegen artikel van een goed bekend staande journalist. Erin wordt helemaal niet gesproken over marktpartijen, maar vooral over de branche als geheel en wat de effecten zijn van de hervormingen die op Wall Street zijn doorgevoerd.
   En eigen financieel voordeel? Net als 99% van de mensen heb ik financieel nadeel van het wangedrag van banken wereldwijd…
   Ander onderzoek waaruit blijkt dat 1 op de 10 medewerkers op Wall Street psychopaat is, zal ik maar niet plaatsen, anders wordt u nog bozer 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.