Knab doet alles anders, geloof jij het?

Knab_Vergrootglas-2Doet Knab echt alles anders? Nee! Ze hebben lokrentes. En daar gaan ze dan vandaag: van 2,5 naar 2,1%. De ouwe vertrouwde Aegon-truc.
Kassa (voor de bank)!
.
Kijk maar eens op de Rente-meter.
Advertentie

8 Reacties op “Knab doet alles anders, geloof jij het?

 1. Ik had die bank bij z`n introductie op de markt al meteen in de smiezen ! Als je rap van je geld af wil dan moet je hiervoor kiezen of anders gezegd `lekker achteruit fietsen` ….

 2. Jammer dat mensen klagen maar wel hun geld op een bank laten staan waar ze 1.2 % rente ontvangen.
  Eigenlijk zouden alle gewone spaarders al hun geld van de bank moeten halen en gewoon weer in de ouderwetse sok moeten stoppen.
  Dan krijg ook de belasting een probleem om te bewijzen hoeveel geld iedereen in zijn oude sok heb.
  Het is je reinste diefstal om er van uit tegaan dat mensen die hun oude dag veilig willen stellen en dus sparen dat ze daar 4% rente over krijgen en daar wil de belasting 1.2 % van wat dus inhoud dat alles boven +/_ 20500 naar de belasting gaat want je krijg namelijk maar hoog uit als je dus heel goed op let 2.2% in plaats van 4 % trek daar de 1.2 % belasting en inflatie vanaf dan word je dus door je regering die de rentes bewust laag houden bestolen.

 3. Aegon is niet echt betrouwbaar en geen zorgplicht.
  Heel veel mensen hadden toen veel problemen met geld door Legiolease.
  Legiolease komt eerst van Aegon.

 4. Ik ben sedert een maand klant van knab en zie geen probleem… Ik ben heel tevreden en vind hun klantenservice TOP en de rekening zelf is goedkoper dan enig andere bank… Tenminste als je een courante buffer aanhoud van zo n vijfduizend euro

  • Werkt u toevallig bij Knap of Aegon meneer Jeurissen? Aegon is gewoon een boevenfirma die vele honderdduizenden gezinnen in het fnanciele ravijn hebben laten storten. En dan heb ik echt nog niet over de echtscheidingen of erger mensen die in de schuldsanering zitten. Aegon is gewoon een boeven firma!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.