Gaat het eindelijk lukken?

Ik-stap-deze-week-over-van-bankOpeens, nadat wij hier jaren (met weinig succes) ons best doen om mensen van bank te laten veranderen, komt er dan die actie van de Correspondent, ook gestimuleerd door de Verleiders natuurlijk. Hoe dan ook, doe mee!!! KLIK HIER

Advertentie

3 Reacties op “Gaat het eindelijk lukken?

 1. Goedemorgen,

  Mooi initiatief, maar blijkbaar niet nagedacht wat evt. problemen met andere banken zijn: Die zogenaamd duurzame bank ASN bijvoorbeeld laat je stikken als je ze in het weekend nodig hebt. ING daarentegen kun je altijd bellen.

  Dit is dus een mono initiatief.

  Mvg

  H. Pennings

 2. Wat mij opvalt is het markante vraagteken of het wel gaat lukken ! Ikzelf denk dat veel mensen te gemakzuchtig zijn, aan de andere kant roepen ze ach en wee waar het de exorbitante graaicultuur van grootbanken betreft, maar daadwerkelijk de (over)stap zetten, ho maar. Als ik puur naar mijzelf kijk en zie hoe tevreden ik ben met mijn Argenta bank van België (geen bankkosten) sinds de overstap 6 jaar geleden , en als iedereen dit gedaan zou hebben, dan hadden we nu geen gelazer gehad met die graaicultuur, want die grootbank was allang opgerot uit NL ! Geeen bestaansrecht meer. Je moet nl. heel die voedingsbodem weghalen. Wat veel mensen zich eigen moeten maken is het negeren, dus als iets of iemand je niet aanstaat, pak dan je biezen en laat dit in z`n eigen sop gaar koken !

 3. Jaren geleden ben ik overgestapt van de ING naar Triodos, en daar ben ik nog steeds tevreden mee. De overstap ging heel gemakkelijk. Ik kan het iedereen aanraden.
  Dit is niet bedoeld als reclame voor Triodos, want als de ASN destijds een betaalrekening had gehad, had ik die ook overwogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.