Onze Bank: ‘Stel beursgang ABN Amro uit!’

De redding van ABN Amro door Nederlandse Staat heeft meer dan 25 miljard gekost, terwijl de verwachte opbrengst van een beursgang niet meer dan 15 miljard is. Ook daarom moet de beursgang worden uitgesteld.

Brief aan beslissers

Dat stelt Onze Bank, een initiatief van Luuk de Waal Malefijt, toneelgroep De Verleiders, Martin Schuurman, Arno Uijlenhoet, Gert Kramer, Mascha van der Graaff, Femke Rotteveel, Harry Puts, en Teun Gautier. Op de website van Onze Bank, kan een brief worden getekend die wordt gestuurd aan de beslissers, waaronder de minister en leden van de Tweede Kamer. Verdere achtergronden van het voorstel staan in een artikel van Eric Smit op Follow the Money.

Steun

Behalve door het tekenen van de petitie kan Onze Bank worden gesteund via Twitter, Facebook en door het offline of online ophangen van de poster.

De poster van Onze Bank.

De poster van Onze Bank.

Advertentie

2 Reacties op “Onze Bank: ‘Stel beursgang ABN Amro uit!’

  1. Terechte oproep om beursgang ABN-Amro uit te stellen (tot wanneer alle kosten van de belastingbetaler meer dan goedgemaakt worden, zoals ook bij de leningen aan ING het geval is geweest).

  2. Wat nog veel belangrijker is dat heel die illegale geldschepping van private banken moet worden aangepakt, want de elite houdt dit met opzet tegen..Het geld moet er juist zijn ten dienste van het volk en neit van die grootgraaiers ! Rothschild is niet voor niets zo rijk geworden door het op slinkse wijze te stelen van de burgers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.