Vragen te over bij Reinvent Money

De bezorgdheid bij publiek en deskundigen is groot, terwijl de politiek nog steeds geen verantwoordelijkheid neemt. Zo leeft de financiële crisis voort. Dat bleek weer eens vrijdag 14 oktober bij de conferentie Reinvent Money, in het auditorium van de TU Delft.

utisnede-slide-evolutie

Bernie Sanders

De namen op het podium waren indrukwekkend: van wetenschappers Arnoud Boot en Lex Hoogduin tot Michael Kumhof (Centrale Bank VK en bekend als vernieuwer) en Stephanie Kelton (hoogleraar en adviseur van Bernie Sanders). De politiek was vertegenwoordigd met kopstukken van Forum voor Democratie, Piratenpartij en PvdA.

Eenvoud en transparantie

Met duizend aanmeldingen leek het erop dat er een lage voorkennis van het publiek werd verwacht. De Engelstalige betogen, voorzien van veel vaktermen, waren in dat licht soms wat ingewikkeld. Terwijl de stellingen die sprekers hun publiek voorhielden soms weer wat te simpel waren. Zo zei Boot: “Het geldsysteem is te belangrijk om in handen van experts en bankiers te laten.” Maar een heel duidelijk alternatief had hij niet. Kumhof stelde dat eenvoud transparantie geeft. Dat gold dus niet voor zijn betoog.

Grondslag van de crisis

De kernuitspraak was van Kelton: “Dat het financieel systeem voor een groot deel in
privéhanden is, vormt mede grondslag van de crisis.” Het lijkt erop dat we daar als samenleving heel afdoende oplossingen voor moeten zien te vinden, de komende jaren … of liever maanden, weken.

20161014_153320.jpg

Advertentie

Een Reactie op “Vragen te over bij Reinvent Money

 1. Geen wonder dat de politiek hier geen maatregelen tegen neemt..want ook zij maken nl deel uit van het perverse Rothschilds systeem wat graag geld uit het niets maakt! Illegale, maar omdat ze heel onze wetgeving hebben bepaald, zijn het gelegaliseerde valse munters geworden..En dat zien we direct terug in wat nu de ECB aan het doen is nl er 1100 mld aan geld er bij drukken UIT het NIETS er staat niets tegenover..Moeten wij burgers eens proberen, dan riskeren wij 9 jaren celstraf!
  Het is precies hetzelfde als wat er nu ook op grote schaal gebeurt, nl het bewust vergiftigen van de mensheid, door diezelfde elite, die hier zeer in strijd handelen met wetboek v Sr. art. 173a . Heel die chemtrails wordt nl ook door onze roverheid in de doofpot gestopt..er wordt niets mee gedaan..geen wonder ook heel de CIA staat hier achter dat dit plan noem het maar Agenda21 om wereldwijd uitgevoerd te worden.
  Om de mensheid te verdoven, want te langzaam maar zeker komt het besef dat wij als burgers zwaar besodermieterd zijn door de global elite waar dus ook de bancaire sector toebehoort.
  Waar blijft die massaliteit om dit aan de kaak te stellen ?! Veel mensen weten zelfs niet eens dat ze vergiftigd worden..ze kijken zelfs niet eens naar de lucht die op zonnge dagen door kris-kras werk met rasters wordt dicht gesproeid met toxische en carcinogene stoffen zoals: Aluminiumoxdes, Barium, Strontium, Lithium etc.
  N.B. regen watertests hebben aangetoond dat dit vol zit met deze chemische bende, dit terwijl de nortmale uitstoot van een straalvliegtuig alleen maar waterstof en kooldioxides zijn, onschadelijk dus voor mens en milieu.
  Nu zal u denken wat heeft dit er nu weer mee te maken, heel veel nl. omdat die elite ons belazert op allerlei gebied en niet allen het geld aspect..wat dacht u van de bigphar`(maffia) die gretig winst slaat uit kunstmatig verspreide ziektes en hier handig op inspeelt! Wat denkt van de voedselindustrie ook die valt onder hun beheersspelletje!
  Denk aan allerlei E-nrs die onze gezondheid schaden..en wat staat er dan schijnheilig op de verpakking..E-nrs zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen..!!
  Het is maar dat u het weet hoe de elitaire maffia de macht verder uitbreidt..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.