Uw mening over het pensioenschandaal

Zijn schandalen in de pensioensector misschien groter dan bij banken? Onder het artikel over deze vraag dat vorige week verscheen staat een peiling. Deze was in de eerste dagen niet zichtbaar. Omdat uw mening telt verzoeken wij abonnees deze alsnog in te vullen.

Pensioen Hoogleraar pensioeninstituut

Advertentie

2 Reacties op “Uw mening over het pensioenschandaal

  1. Met de pensioen is het zo als met de loonsverhogingen van werknemers. Werkgevers worden steeds welvarender. Werknemers gaan niet vooruit. Ze werken vaak tegen lange lonen,met weinig rechtszekerheid. Alles wordt wel duurder. Inflatie wordt niet gecompenseerd. Gepensioneerden die geen vermogen hebben moeten ook pinaren. Terwijl de rekenrente van de pensioenfondsen kunstmatig laag wordt gehouden.Lijkt mij geen eerlijke verdeling van de welvaart.

  2. Vwb het pensioenschandaal ook hier werkt de elite weer in hun eigen voordeel ! Onze schaapachtige burgerhouding zou drastisch moeten veranderen en dit soort maffia praktijken net als de roverheid al doet, tav de burger nl eerst loonbelasting onrechtmatig toeëigenen, vervolgens worden we uitgekleed bij de inkomstenbelasting en nb. over ons zuur verdiende centjes die we dachten te hebben opgebouwd voor onze oude dag, worden we beroofd dmv vermogensbelasting, 3x worden we door de wringers gehaald!
    En last but not least wil diezelfde roverheid dat je nog langer blijft doorwerken ook, en moet de pensioenleeftijd omhoog, zodat als we hieraan toe zijn, niet erg lang meer van die al te magere pot zullen eten…want dan is het de bedoeling dat we zo snel mogelijk tussen de 6 planken verdwijnen! Zo verduiveld slecht zit het systeem Bilderbergs in elkaar! Want dat er wordt gechemtrailed wereldwijd heeft nl ook een doel, nl onze gezondheid verzieken, voor wie daadwerkelijk meer wil weten en eens niet zijn gebrainwashte kop hiervoor in het zand blijft steken nodig ik van harte uit op Dane Wigington te googlelen of http://www.geoengineeringwatch.org . Want er blijken nog teveel mensen gedrogeerd te zijn door diezelfde roverheid! en haar gelieerde instanties zoals RIVM en KNMI, door nog steeds onwetende mensen wijs te maken dat het hier om zgn. condensstrepen zou gaan…! Denkt u misschien wat heeft dit er nou weer mee te maken…Alles!! Agenda 21 zegt mij genoeg! En anders slaap maar lekker verder in je gemanipuleerde droomwereld waarin je heel braaf je hypotheek mag aflossen met hun gemanipuleerde geld! N.B. Geld wat de bank door schuld creëert. Deze Rothschild slavernij vindt blijkbaar iedereen gewoon…?! Wij moeten eens stoppen met die maffia zelf te ondersteunen met onze belastingcenten!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.