Uw mening over het pensioenschandaal

Zijn schandalen in de pensioensector misschien groter dan bij banken? Onder het artikel over deze vraag dat vorige week verscheen staat een peiling. Deze was in de eerste dagen niet zichtbaar. Omdat uw mening telt verzoeken wij abonnees deze alsnog in te vullen.

Pensioen Hoogleraar pensioeninstituut

Advertenties

Een Reactie op “Uw mening over het pensioenschandaal

  1. Met de pensioen is het zo als met de loonsverhogingen van werknemers. Werkgevers worden steeds welvarender. Werknemers gaan niet vooruit. Ze werken vaak tegen lange lonen,met weinig rechtszekerheid. Alles wordt wel duurder. Inflatie wordt niet gecompenseerd. Gepensioneerden die geen vermogen hebben moeten ook pinaren. Terwijl de rekenrente van de pensioenfondsen kunstmatig laag wordt gehouden.Lijkt mij geen eerlijke verdeling van de welvaart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s