Occupy-bijeenkomst: Bezet(en) van een betere wereld

Het Mozeshuis en Occupy Amsterdam organiseren op dinsdagavond 15 november de bijeenkomst ‘Bezet(en) van een betere wereld. Met o.a. Denker des Vaderlands en filosoof Hans Achterhuis, FNV-vakcentrale, discussie, overige sprekers en muziek.

De Occupy-beweging zegt nee tegen de doorgeslagen praktijk van zelfverrijking, winstmaximalisatie en woekerbonussen waar anderen slachtoffer van worden.
Dit wekt de vraag op: hoe nu verder? Kan het anders? En hoe? Wat is er nodig om de huidige situatie echt te veranderen? Diverse sprekers geven hun visie op de beweging en gaan met het publiek in discussie.

Iedereen van harte uitgenodigd op 15 november: een avond over de waarde van nee zeggen. 19.30 – 21.30 uur. Toegang vrij. Aanmelden niet nodig. Locatie: Mozes & Aäronkerk.

Volledig programma wordt regelmatig aangevuld en nader bekend gemaakt via www.mozeshuis.nl en www.occupyamsterdam.org en twitter @mozeshuis en @occupyamsterdam

Advertentie

Een Reactie op “Occupy-bijeenkomst: Bezet(en) van een betere wereld

  1. Als we echt bezeten zijn van een betere wereld dan volgen we Christus na , die hier niet op aarde kwam om te heersen maar om te dienen ! Want zo staat er in de Bijbel geschreven , de wortel van alle kwaad is de geldzucht ! Want zoals het ging in de dagen van Noach , ze planten , trouwden , kochten en verkochten , maar op de dag dat Noach en zijn gezin in de ark stapte ging de wereld ten onder .
    En diezelfde wereld is vandaag de dag totaal niet anders dan toen God tot dat gruwelijke besluit kwam ! Wil je echt uitzien naar een betere wereld dan vind je die niet meer op deze aarde . En het is een utopie te denken dat dit hier gerealiseerd kan worden !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.