Hoe komen banken aan hun macht?

Advertentie

2 Reacties op “Hoe komen banken aan hun macht?

  1. Het is uiteindelijk allemaal ontstaan door en vanuit het Rothschild principe, om van anderen slaaf te maken, door illegale geldschepping te hanteren door schuld verkregen, wat uiteindelijk door de hypotheeknemer in echt geld moet worden terugbetaald, omdat het eenvoudigweg gedigitaliseerd is. Deze illegale geldcreatie is de illuminati maffia ten top! Zij zijn er de oorzaak van het doen instorten van de geldmarkt, de crisis, die verdomde EU, het openstellen van landsgrenzen voor arbeidsmigranten uit het Oostblok, waardoor Jan Kaas wordt gediscrimineerd en tot slaaf gemaakt..want wie stelt de wetten eigenlijk op.. de elitairen zij bepalen alles en hebben de mainstream media en de wetgevende macht in hun broekzak..Daarom ook is er klassenjustitie kijk maar naar die zaak van Joris Demmink beter voorbeeld is hier niet van! En daarom is ons rechtssysteem krom zeg maar verrot! Deze wereldwijde maffia en dan heb ik het niet over de camorra maar die vrijmetselaarshonden waartoe ook de CIA behoort..zij zijn het die ons weerbeeld verzieken door chemtrails en ons mensen via de bigpharma juist zieker ipv gezonder te maken..
    Hier achter schuilt een heel sinister“Agenda21“ google maar eens even op David Icke Awakening
    En onze Oranjes behoren tot hetzelfde gajus want waarom zitten ze dan Bilderberg conferenties bij?

  2. Pingback: Boek over voorstelling De Verleiders | Verhuis je Geld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.